Ons bedrijf

AutoServiceCenter IJsselstein (ASC) is opgericht in 2013 om aan de vraag naar onderhoud, APK en schadeherstel in en rond IJsselstein te voldoen. Wij zijn een nieuw, jong, universeel en onafhankelijk autobedrijf. Ons team staat klaar om het totaal onderhoud aan uw auto te verzorgen. Ons motto is om klanten te behandelen zoals u zelf graag behandeld wilt worden.

 

Wij denken graag actief met u mee over uw wensen en bieden u een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen en professioneel maar bovenal eerlijk advies.
Hierbij houden wij rekening met zowel uw persoonlijke voorkeuren als de praktische aspecten die voor u van belang zijn. Persoonlijke aandacht is bij ASC belangrijk. U treft bij ons vaste aanspreekpunten met kennis van zaken.

 

Locatie & openingstijden

ASC is centraal gelegen in IJsselstein nabij de A2 met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Over Oudland aan de Lage Dijk-Noord 11. Een locatie die ons de gelegenheid geeft onze klanten op unieke wijze van dienst te zijn, namelijk met voldoende parkeergelegenheid en ruime openingstijden. U kunt bij ons op werkdagen terecht van 7.30 uur tot 18.00 uur! Woensdagavond zelfs extra open van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

Bekijk het filmpje hieronder voor een korte impressie van ons bedrijf en onze dienstverlening. U bent van harte welkom bij ons!

 

Michel